Meniu Evenimente

Meniu Nunta 2019 - 150 Lei/Persoană

GUSTARE RECE

  • Coșuleț cu țelină și piept de pui - 50 gr.
  • Terină de pui cu spanac - 50 gr.
  • Quiche Lorraine - 40 gr.
  • Triunghi de telemea - 40 gr.
  • Cașcaval - 40 gr.
  • Chifteluțe din carne de porc - 40 gr.
  • Trandafir din salam de Sibiu - 15 gr..
  • Butoiaș din castravete - 25 gr.
  • Mușchi file - 20 gr.
  • Roșii Cherry - 30 gr.
  • Terina măcelarului - 40 gr.
  • Pui Shanghai - 40 gr.
  • Caprese cu sos de busuioc - 30 gr.
  • Măsline - 10 gr.

  • GUSTĂRI CALDE

  • File de Salău în fulgi de porumb sau crustă de ierburi aromate - 100 gr.
  • Orez sălbatic sau asortiment de legume și lămâie - 100/20 gr.

  • FEL PRINCIPAL

  • Sărmăluțe în foi de varză (4 buc) cu mămăliguță, bacon și ardei iute - 400 gr.
  • Rulou de pui cu ciuperci și sos bluechesse - 100 gr.
  • Ceafă de porc la grătar - 100 gr.
  • Cartofi țărănești la cuptor - 150 gr.
  • Salată de varză albă cu morcov, țelină și mărar - 200 gr.

  • GUSTĂRI

  • Fructe de sezon: struguri, banane, mere, nectarine/portocale
  • Saleuri și alune

  • TORT FESTIV - 100 GR./PERSOANĂ


    BĂUTURI cu Consum Nelimitat

  • Apă minerală/plată Harghita 500ml
  • Cola, Fanta 1 litru
  • Expresso
  • Vin sticlă Fetească Regală de Jidvei
  • Tuică prună
  • Lichior Angelli, Martini, Whisky J&B, Vodka
  • - consum nelimitat
  • Cocktail-uri Alcoolice/Non-alcoolice
  • Șampanie - intrare

  • Meniu Nunta 2019 - 170 Lei/Persoană

    GUSTARE RECE

  • Ruladă de pui cu spanac - 40 gr.
  • Coșuleț cu țelină și piept de pui - 50 gr.
  • Prosciutto Melon - 30 gr.
  • Frigăruie din roșii cherry și ciliegine - 35 gr.
  • Triunghi din cașcaval - 25 gr.
  • Triunghi din Telemea - 25 gr.
  • Bărcuță cu ciuperci și pui - 35 gr.
  • Dobos Fantezie - 25 gr.
  • Terină de brânzeturi - 40 gr.
  • Clătită cu piept de pui - 50 gr.
  • Grisină învelită în prosciutto - 20 gr.
  • Aspic de curcan - 30 gr.
  • Chifteluțe de porc - 40 gr.
  • Butoiaș din castravete - 25 gr.
  • Măsline - 10 gr.

  • GUSTĂRI CALDE

  • Somon cu spanac în foietaj - 150 gr.
  • Orez în două culori și lămâie - 100/20 gr.

  • FEL PRINCIPAL

  • Sărmăluțe in foi de varză (4 buc) cu mămăliguța, bacon și ardei iute - 400 gr.
  • Frigărui de pui cu sos bluechesse - 100 gr.
  • Mușchi de porc la grătar - 100 gr.
  • Bulete de cartofi - 100 gr.
  • Salată de ardei copt - 100 gr.

  • GUSTARI

  • Fructe de sezon: struguri, banane, mere, nectarine/portocale
  • Saleuri și alune

  • TORT FESTIV - 100 GR./PERSOANĂ


    BĂUTURI cu Consum Nelimitat

  • Apă minerala/plată Harghita 500ml
  • Cola, Fanta 1 litru
  • Expresso
  • Vin sticlă Jidvei Dry Muscat (Fata din Iarbă)
  • Tuică prună
  • Lichior Angelli, Martini, Whisky J&B, Vodka
  • Cocktail-uri alcoolice/non-alcoolice
  • Șampanie - intrare

  • Meniu Botez 2019 - 125 Lei/Persoană

    GUSTARE RECE

  • Coșuleț cu țelină și piept de pui - 50 gr.
  • Terină de pui cu spanac - 50 gr.
  • Quiche Lorraine - 40 gr.
  • Triunghi de telemea - 40 gr.
  • Cașcaval - 40 gr.
  • Chifteluțe din carne de porc - 40 gr.
  • Trandafir din salam de Sibiu - 15 gr..
  • Butoiaș din castravete - 25 gr.
  • Mușchi file - 20 gr.
  • Roșii Cherry - 30 gr.
  • Terina măcelarului - 40 gr.
  • Pui Shanghai - 40 gr.
  • Caprese cu sos de busuioc - 30 gr.
  • Măsline - 10 gr.

  • FEL PRINCIPAL

  • Sărmăluțe în foi de varză (4 buc) cu mămăliguță, bacon și ardei iute - 400 gr.
  • Rulou de pui cu ciuperci și sos bluechesse - 100 gr.
  • Ceafă de porc la grătar - 100 gr.
  • Cartofi țărănești la cuptor - 150 gr.
  • Salată de varză albă cu morcov, țelină și mărar - 200 gr.

  • GUSTĂRI

  • Fructe de sezon: struguri, banane, mere, nectarine/portocale
  • Saleuri și alune

  • TORT FESTIV - 100 GR./PERSOANĂ


    BĂUTURI

  • Apă minerală Harghita 500ml - consum nelimitat
  • Apă plată 500ml - consum nelimitat
  • Cola, Fanta 1 litru - consum nelimitat
  • Expresso - consum nelimitat
  • Vin sticlă Fetească Regală de Jidvei - consum nelimitat
  • Tuică prună - consum nelimitat
  • Lichior Angelli, Martini - consum nelimitat
  • Whisky J&B - 50 ml/persoană
  • Șampanie - intrare

  • Meniu Masa Festiva 2019 - 100 Lei/Persoană

    GUSTARE RECE

  • Coșuleț cu țelină și piept de pui - 50 gr.
  • Terină de pui cu spanac - 50 gr.
  • Quiche Lorraine - 40 gr.
  • Triunghi de telemea - 40 gr.
  • Cașcaval - 40 gr.
  • Chifteluțe din carne de porc - 40 gr.
  • Trandafir din salam de Sibiu - 15 gr..
  • Butoiaș din castravete - 25 gr.
  • Mușchi file - 20 gr.
  • Roșii Cherry - 30 gr.
  • Terina măcelarului - 40 gr.
  • Pui Shanghai - 40 gr.
  • Caprese cu sos de busuioc - 30 gr.
  • Măsline - 10 gr.

  • FEL PRINCIPAL

  • Rulou de pui cu ciuperci și sos bluechesse - 100 gr.
  • Ceafă de porc la grătar - 100 gr.
  • Cartofi țărănești la cuptor - 150 gr.
  • Salată de varză albă cu morcov, țelină și mărar - 200 gr.

  • GUSTĂRI

  • Saleuri și alune

  • BĂUTURI

  • Apă minerală Harghita 500ml - consum nelimitat
  • Apă plată 500ml - consum nelimitat
  • Cola, Fanta 1 litru - consum nelimitat
  • Expresso - consum nelimitat
  • Vin sticlă Fetească Regală de Jidvei - consum nelimitat
  • Tuică prună - consum nelimitat
  • Lichior Angelli, Martini - consum nelimitat
  • Whisky J&B - 50 ml/persoană
  • Șampanie - intrare