Restaurantul Nostru

Tradiţie din 2005


Restaurantul Euro Tim, înca din anul 2005, a adus locuitorilor din orașul Mioveni, un nou prilej de a se bucura de gusturile rafinate ale bucătăriei românești și internaționale.

Ambianța intimă și primitoare vă oferă o locație ideală pentru un mic dejun, un prânz rapid, o cină elegantă, dar și organizarea evenimentelor importante din viața dumneavoastră, unde bunul gust și rafinamentul reprezintă cartea noastră de vizita.
Decorul clasic, ambianța plină de farmec, precum și mesele gustoase sunt principalele motive pentru a vă opri la Restaurantul Euro Tim, fiind conceput ca o oază de intimitate și confort, unde meniul este alcătuit din cele mai proaspete și fine ingrediente.

Excelenţa ne definește!

Vă oferim o gamă largă de servicii pentru toate ocaziile, având la bază garanția unei înalte calități gastronomice. Aici veți fi intâmpinați întotdeauna de personalul nostru cu o servire care poate mulțumi orice client
Pentru organizarea de evenimente (nunți, botezuri, zile aniversare, etc) puteți opta pentru oricare din meniurile prezentate sau puteți veni cu propriile sugestii în alegerea meniului.
Restaurantul Euro Timp dispune de două saloane de evenimente cu urmatoarele capacitați maxime:


  • Salon Imperial - parter: 350 persoane
  • Salon Alexia - etaj: 200 persoane.

Ingrediente Fine

Atmosferă intimă

Servire Rapidă

Satisfac&#355ie Garantată